2023-07-12 212 瀏覽
可能是最後一次在銅鑼灣登龍街最美顯眼的單邊雙面舖吃After You Dessert Cafe的甜品。 租客不續租了🙈早前業主放租32萬,現已租出了👍呢間人氣店門口經常要排隊,幸好我們去到人龍不算長,只排了約10分鐘。排隊時已專人告知受歡迎的芒果糯米飯刨冰賣完🥹 試了泰式奶茶刨冰。除了original size $138, 還有Baby size $82可選擇👍可1-2人分享吃😁沙冰綿滑,好幼滑,食晒。另附上的泰式奶茶好甜,只落少少調味。刨冰入面還有泰式涼粉,煙煙靭靭,有口感有驚喜😋另叫了 🍫Brownie $68,朱古力味好香,雪糕🍦同Cream好夾,Brownie較軟身😆另外值得讚的是凍茶,免費自助,涼透心,茶味香👍忍不住自助添飲了😜希望8月頭前可再來吃😋想試人氣芒果糯米飯刨冰及厚吐司🍞,可當午/晚餐吃😆🤭另要在門口打卡留念🥰希望租客快係銅鑼灣搵到筍租舖繼續營業👏#飲食情侶🥰#MagicCherry攻美食🍒#MagicRaymond食好野🍽️ 食好野😋#Cherry攻商鋪🍒
希望8月頭前可再來吃😋
想試人氣芒果糯米飯刨冰及厚吐司🍞,可當午/晚餐吃😆🤭
另要在門口打卡留念🥰
希望租客快係銅鑼灣搵到筍租舖繼續營業👏