2017-09-04 334 瀏覽
今日本來約咗兄弟幫去佐敦食粥底火鍋,已經訂好晒位,點知去到竟然冇開門真係第一次遇到咁嘅情況。因為五六個人已經出晒來,冇理由散 band 架唯有焗住喺附近搵嘢食!這間Cafe我之前食過唔錯,唔想再周圍行一於坐底,大概七點半到八點鐘呢個時間,周圍附近嘅食肆都滿座,得呢度唔使搵位,而且座位幾濶,點知就賴嘢原來一啲都唔抵食,價錢有點兒偏貴,如果同周圍附近嘅餐廳比較,所以有咁多位個個都叫龍蝦湯,唔通個個都想飲龍蝦湯咩!如果知道要加$18,我一定唔會囉!味道OK!至於杯沙律真係要檢討下,太細杯了!感覺到喉唔到肺主食我呢個係雞漢堡,around $100, 比呢個價錢,麥cafe 嘅質素, 粗薯條還可以,沙律菜都幾新鮮。到最後加錢嘅特飲,焦糖香蕉朱古力果然我係鍾意甜品類嘅物體,焦糖香蕉好有誠意當甜品咁食真係一流
唯有焗住喺附近搵嘢食!

至於杯沙律真係要檢討下,太細杯了!感覺到喉唔到肺

到最後加錢嘅特飲,焦糖香蕉朱古力
果然我係鍾意甜品類嘅物體,焦糖香蕉好有誠意
甜品咁食真係一流
  • 焦糖香蕉朱古力奶