餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2020-04-03 533 瀏覽
上年錯過了譚仔三哥的情人節套餐,今年一於捉小夫落去試椒夕相對二人套餐,套餐一共有五道菜仲有好浪漫的名字呢!首先飲品有夠薑男朋友和麻辣女朋友兩款,不過我倆都覺得辣的飲品有些古怪最後都係放棄了!但可以免費轉飲熱奶茶和凍檸茶這樣應該浪漫得安全些!兩款前菜分別有溫柔手帕青瓜及情竇初開雲耳,兩款都微辣惹味好開胃呢。 主菜有煙靱前面過橋米線一碗有齊晒多樣餸菜兩份食啱啱好。另外還有個小食羅曼蒂克土匪雞翼,感覺好似海盜一樣但又有些浪漫搞到我精神好錯亂!其實食呢個餐最重要就係個甜品5少辣朱古力,一人一粒唔使爭食落去味道麻麻辣辣,而且朱古力味都幾香好過癮呢!如果下年都仲有嘅話我諗我都會再嚟食嘅哈哈哈......

主菜有煙靱前面過橋米線一碗有齊晒多樣餸菜兩份食啱啱好。

2020-03-14