2013-01-06 17 瀏覽
第一次賞試用WHATSAPP落單, 好特別而且服務亦相當好^^ 有3個SET DINNER俾我地選出, 不過價錢有少少貴, 但當時我地去到冇其他客, 就好似包場嘅感覺咁~~咁睇價錢就好抵 XD因為我同另一個朋友好鍾意神話呢隊韓國組, 所以當時一入到去就非常HIGH!!我地BOOK個張檯上放左個小蠟蠋, 好有氣氛^^有個朋友遲左黎, 我地就一邊影相一邊等佢, 不停咁影就影左成個鐘^^到左上DINNER時間, 有湯到包, 一試果然物有所值!! 湯冇出面咁多味精,比較新鮮,而個包都好軟,幾好味~~所有食物都係老闆同老闆娘用新鮮材料煮, 一食就知同出面嘅分別~到左主菜,我叫左個白汁煙肉飯,估唔到佢用左d蛋黃汁同飯一齊煮,令到白飯更加有味道~~我同朋友再點左個EUSHA! EUSHA! 飲品,(因為係神話第一首出道嘅歌^^) 飲品有好足料嘅橙肉, 菠蘿, LEMON...食完玩完真係好滿足^^ (大發!!)最後仲送上甜品,係我最鍾意嘅朱古力蛋糕!!由頭盤到甜品我都冇失望過,正!後來發現呢間店係10:00P.M.關門, 唔小心同班朋友食遲左, 但係老闆同老闆娘都冇趕我地走, 真係非常唔好意思^^"
我地BOOK個張檯上放左個小蠟蠋, 好有氣氛^^

食完玩完真係好滿足^^ (大發!!)

希望有更多香港人認識到神話呢隊快15年嘅組合, 同呢間有特色嘅餐廳啦!! ^^~
2012-12-19