2024-04-05 21 瀏覽
收工又gathering!仲要特登不食lunch,去左旺角食個烤肉、又係韓國菜😆、韓國菜最喜愛就是泡菜啦以黑白色做招牌每張枱都會有個吸氣機、以確保不會太陣味😂蘿蔔酸酸甜甜、最重要係可以任食、我叫左3轉生菜、包肉食一流😝Encore多一份、因為有同事不食牛、所以不夠食😅、肉質還可、不過我比較喜愛食牛、所以還可以啦😅加上秘制醬汁、令到牛舌起華不少、一啖咬下去牛舌的鮮嫩在口腔爆發、加埋醬汁恰到好處,鮮美無窮🤭第一次食甘厚的豬皮去燒烤、本身麻麻地食豬皮、覺得好膩、不過燒完後、芳香四溢、食下去就像食緊滿滿的骨膠原、煙煙韌韌的口感👍🏻改變了我的想法而牛肉就一般啦、不過加生菜一齊食、就會脆味十足、生菜的清爽、加上泡菜酸辣、不得了雞肉就一般般、不過好在他的醬汁鮮甜可口,令到雞肉更出色😀海鮮味出色、燒到脆卜卜、食落爽脆嫩淋、不過同事話燒烤是不該叫澱粉質、浪費quota、要食就食好一點🤭草莓味十足、加上乳酸梳打、有氣加上乳酸酸甜甜、幼滑口感👍🏻必食蒸蛋、加上泡菜、有酸辣口感、加上滑嫩的蛋漿、自己都可以食到2轉、而同事更愛芝士粟米、有拉絲加上粟米清甜!

以黑白色做招牌

每張枱都會有個吸氣機、以確保不會太陣味😂

前菜(任食)

韓國梅花肉(厚切)

韓式豬皮配炒芝麻

月見韓牛前胸肉(5片)

蒜油蜜糖雞腿肉

雞肉就一般般、不過好在他的醬汁鮮甜可口,令到雞肉更出色😀

海鮮煎蔥餅

皇牌士多啤梨乳酸梳打

草莓味十足、加上乳酸梳打、有氣加上乳酸酸甜甜、幼滑口感👍🏻

蒸蛋(任食)

前菜(任食)
韓國梅花肉(厚切)
韓式豬皮配炒芝麻
月見韓牛前胸肉(5片)
蒜油蜜糖雞腿肉
海鮮煎蔥餅