2010-06-03 206 瀏覽
O係黃金買完野, 友人提意挑戰OPENRICE 傳奇"西九明將" , 我本來強烈反對, 因為用40 幾蛟O係深水步可以食到GE 好野實在唔少, 無必要去"玩命", 由於朋友的堅持, 唯有捨命陪君子來到門口等大概幾張飛就入得去, 果然係MK GE 聖地, 大量又要食日本野, 但荷包又奉獻曬比名牌的小MK來到朝聖 ,由於幾迫再加上運輸帶下的鏡面, 經常會同隔來位作"眼神交流"間店最正常的就是杯茶, 豉油同芥辣, 之後食GE 野簡直超越味覺可客忍的極限, 首先來碟甜蝦壽司, 蝦細得不得了 , 亳無鮮甜味可言 , 食完感覺好似無食過O甘, ,舊飯仲熱GE , 超高度流量, 算係可以理解的.粟米壽司: 無咩奇特, 只不過D 紫菜林GE吞拿魚沙律壽司, 本身拎左兩碟, 食左一件後, 驚為天人, 沙律漿多到似湯到o甘 , 比例係 4比1 食落去即係想吐出來, 然後 一句"草泥馬"隨即衝口而出, 基於自身安危, 我投降了三文魚壽司, 唔講真係唔知原來係要寫紙, 等左x 世紀來到, 到要一陣先認得出係3可能因為變色變唔到唔係幾似, 睇落就已經唔想食, 但食落去又食唔出有咩問題ge, 可能心理因素影

首先來碟

粟米壽司: 無咩奇特, 只不過D 紫菜林GE

可能因為變色變唔到唔係幾似, 睇落就已經唔想食, 但食落去又食唔出有咩問題ge, 可能心理因素影響食慾掛
O係帶上轉來轉去都係果幾野