2024-04-07 43 瀏覽
邊個話天氣凍先可以食雞煲㗎,開冷氣食雞煲都係另一種享受嚟㗎,今次去天水圍探朋友,佢帶左我去濕地公園嗰間「至尊雲吞麵雞煲」試試~麻辣雞煲我地選左小辣,份量超多,無諗過兩個人都有成隻雞咁多,麻辣越食越惹味, 就咁睇都已經用左香蔥、洋蔥、芫茜黎炒,真係超香😋食完雞煲之後仲可以加水黎個任食火鍋,選擇都唔少,必試佢地嘅雲吞同炸饅頭,熱辣辣個皮又炸得香脆,仲有得點啲煉奶,朋友話食完雞煲都要整番兩三個做甜品😂星期五至日都只係$188/位,任飲任食兩個鐘,真係可以食得好盡興🤩至尊雲吞麵雞煲 (天水圍)天水圍濕地公園路1號Wetland Seasons Bay地下8B號舖#天天飲食_天水圍#天天foodies評分:7.5/10#至尊雲吞麵雞煲 #天水圍美食 #元天屯美食 #雞煲 #火鍋 #打邊爐 #hkig #ilovesharefood #beef #foodphotography #foodphotos #hkfoodblogger #foodblogger #相機食先 #手機食先 #全力食 #instafood #偽食家 #食好西 #食評 #hkfoodies #yummy #deliciou

至尊雲吞麵雞煲 (天水圍)
#天天飲食_天水圍
#天天foodies
評分:7.5/10

#至尊雲吞麵雞煲 #天水圍美食 #元天屯美食 #雞煲 #火鍋 #打邊爐 #hkig #ilovesharefood #beef #foodphotography #foodphotos #hkfoodblogger #foodblogger #相機食先 #手機食先 #全力食 #instafood #偽食家 #食好西 #食評 #hkfoodies #yummy #delicious