【 🐠香煎龍利魚柳 配意式香草蕃茄汁🥫】---✨𝕃𝕦𝕟𝕔𝕙 𝕊𝕖𝕥✨(套餐包括:是日餐湯)---💰價錢:$78 (*另設加一服務費*)~~~📍評分:10+/10~~~⏩ 呢間位於港大附近的西餐廳俾我bookmark 左好耐架啦👀,今日終於黎一試!都真係一間超正超隱世的必到平民西餐廳‼️差不多包場咁滯,食完簡直就是大滿足enjoy爆🥰!~~~首先一上枱見到個賣相份量🤩,已經心諗呢間實掂🤣!塊香煎龍利魚柳大塊到呢😍,有我兩塊面咁大lor!真係超級足料!食落又係非常高質👍🏻,外皮煎得好夠香脆,入面既龍利魚柳口感就好嫩滑🤤,魚肉夠灑鮮甜😋!配埋酸酸甜甜既意式香草蕃茄汁食🥫,真係非常開胃好鬼夾!意粉本身就好夠味🍝,加左香蒜同黑椒炒,再mix埋個蕃茄汁食真係一流🔥!仲有清爽多汁既番茄仔同瓜做配菜💦,lunch set 仲包埋是日餐湯🍲,成份餐真係好豐盛好jengggggg‼️~~~✅ 整體黎講,真係要俾滿分啦💯!無論係份量、質素、性價比,都係令我無法抗拒的一道美食❣️!而且環境再加分,靜靜地享受呢餐🍃,such a perfect meal, a perfect day❤️‍🔥!~~~性價比:5/5回頭度
【 🐠香煎龍利魚柳
配意式香草蕃茄汁🥫】
---
✨𝕃𝕦𝕟𝕔𝕙 𝕊𝕖𝕥✨
(套餐包括:是日餐湯)
---
💰價錢:$78 (*另設加一服務費*)
📍評分:10+/10
性價比:5/5