2010-05-21 8 瀏覽
個日同朋友仔睇完concert 之后番番黎hall就諗住食甜品知道呢到開左間甜品店所以就過黎試下唔想再食芝麻綠豆喇ma叫左出名既窩夫..賣相都幾好啊!不過我唔鐘意層cream" 感覺太heavy了: 同埋最衰係冇得揀雪糕味" 我食左一啖" 感覺都係普普通通la~之后就叫左推介既仲夏翡翠..其實都係珍珠+蜜瓜西瓜 芒果汁個d 冇咩特別: 幾乎全部甜品舖都會有" 但值得一讚既係個青檸雪芭!! 青檸係好少地方食到的" 感覺好涼快" 而且佢係雪芭唔係雪糕 所以感覺冇咁肥haha初初佢落錯單俾左第2樣野俾我地 個陣得2tables既客 咁都落錯左都幾大意" 但係之后個waiter都識得講笑 "咁唯有我食左去啦!唔好意思啊" haha funny
知道呢到開左間甜品店所以就過黎試下
唔想再食芝麻綠豆喇ma