2012-07-25 1101 瀏覽
今日去完書展,同幾個fd一齊黎食,對上一次黎係年幾前,諗住黎食番次。我係飛係67號,係出面等左半個鐘有多岩岩拎左飛係跳到57號,突然飛番去38,跟住48,跟住45咁我個fd都知咩事,但係都去左問下佢地個接待點知一句「人地人少咪佢地先囉,出面等啦」勁唔nice既tone終於到我地,入到去張枱係濕晒,地下痴立立,冇人去mark乾淨,惟有自己做啦杯就冇晒,又要問先比杯同埋加番d杯上去一黎到即點三文魚,因為有唔少經驗,一黎叫定三文魚就差唔多食食下一碟蟹子壽司跌左落黎,叫左勁耐都冇人黎汁,勁炆而且d蓋污糟到死,粘滿醬朦查查仲繼續用,唔會洗下咁原來迴轉帶上面d三文魚係魚腩黎,仲厚過落order果d炸帶子冇晒, 等勁耐都冇甜品, 有班戟皮既沙律卷d人就四圍去拎壽司等左好耐先轉到有:1.班戟皮既沙律卷2.半兜都係水既豆腐花推介既壽司:1. 三文魚2. 腐皮我個fd食左5碟, 食完出到即刻嘔跟住上到車又嘔, 落左車又嘔左2次d食物真係唔乾淨 dislike 永遠唔會再黎呢度食!
我係飛係67號,係出面等左半個鐘有多

岩岩拎左飛係跳到57號,突然飛番去38,跟住48,跟住45
咁我個fd都知咩事,但係都去左問下佢地個接待

杯就冇晒,又要問先比杯同埋加番d杯上去

一黎到即點三文魚,因為有唔少經驗,一黎叫定三文魚就差唔多

食食下一碟蟹子壽司跌左落黎,叫左勁耐都冇人黎汁,勁炆
而且d蓋污糟到死,粘滿醬朦查查仲繼續用,唔會洗下咁
原來迴轉帶上面d三文魚係魚腩黎,仲厚過落order果d

等左好耐先轉到有:

2. 腐皮

我個fd食左5碟, 食完出到即刻嘔
跟住上到車又嘔, 落左車又嘔左2次
d食物真係唔乾淨 dislike

永遠唔會再黎呢度食!

題外話/補充資料: 一位$47.9, 加一後每位$52
2012-07-22
$52 (其他)