2017-03-12 892 瀏覽
12點半去到,等到12點50分,店員問我幾位,我答2位(但朋友未到),店員問埋我後面排隊的一個阿太,店員於是講2 位1 位呢邊,示意我跟佢行,去到bar檯旁邊,佢大聲同我講2位埋邊個張,我去到發現係牆邊位,原來係box 位,因為兩張枱相隔得5吋貼住bar 枱,出入好困難。坐低先發現後面bar 枱頭頂仲有一盒大踢紙, 坐低會桔到頭.  坐得唔舒服 都未差完,之後同朋友都叫左"特色"公司三文治$72 同熱UCC咖啡$44 X 2set。落單個陣,個店員聽到我話ORDER 2 份特色"公司三文治,又大聲同我講 : 公司治有3 塊面包喎! 好似我無見過公司治係點敢!><  價錢唔平,等左15分鐘,特色"公司三文治送來,一睇第一層係普通火腿一塊加好油嘅少少炒蛋,第二層係普通烟肉一塊加生菜,用三塊厚切方飽烘底夾住再切三份,完全冇"特色"! 之後埋單,要同隔離隔5吋嘅阿太講要出去,佢要成個人行出個位,我經過佢個位先出到來。佢黑面我-佢其實可以坐開面唔貼 BAR 枱,但佢揀左BLOCK我出路嘅右面坐。我係唔會再幫襯呢間服務甘差嘅店><
我係唔會再幫襯呢間服務甘差嘅店><
2017-03-11