2012-02-27 21 瀏覽
早排睇到廣告~"Pizza Hut"出左個Cheesy 7(芝士7重奏)真係好吸引~一直叫另一半陪我去試~終於可以安排依日去呢Pizza Hut真係年幾無去幫襯lu~因為之前水準差左好多囉"Cheesy 7 - 2人套餐"..包有餐湯"蘑菇忌廉雞湯"好濃郁~"意大利菜湯"比較淡..唔夠蕃味"卡邦尼煙肉忌廉濃汁意粉"份量ok..餸料都好足意粉軟硬度剛好~醬汁夠濃又唔會太漏..味道好唔錯"芝士7重奏配新鮮車厘茄大蝦"餡料清淡夠簡單~大蝦口感新鮮爽彈賣點.."7款芝士"(包括chedder, creamcheese, mozzarella, permesan, romano, monterey jack, provolone)當中脹卜卜位置係包裹住豐厚既creamcheese..口感好軟滑批邊既芝士碎帶鹹香+硬身口感~令批邊更加有咬口批底唔算好厚身~但好香脆餐飲.."熱檸茶" & "熱檸水"整體食物既水準比之前好左好多~而且食物夠熱Pizza批底夠香脆+好味返~服務都依舊好ok呢

真係好吸引~一直叫另一半陪我去試~終於可以安排依日去呢

"Cheesy 7 - 2人套餐"..包有餐湯
"蘑菇忌廉雞湯"好濃郁~"意大利菜湯"比較淡..唔夠蕃味
"卡邦尼煙肉忌廉濃汁意粉"
份量ok..餸料都好足
意粉軟硬度剛好~醬汁夠濃又唔會太漏..味道好唔錯
"芝士7重奏配新鮮車厘茄大蝦"
餡料清淡夠簡單~大蝦口感新鮮爽彈
賣點.."7款芝士"
批邊既芝士碎帶鹹香+硬身口感~令批邊更加有咬口
批底唔算好厚身~但好香脆
餐飲.."熱檸茶" & "熱檸水"
整體食物既水準比之前好左好多~而且食物夠熱
Pizza批底夠香脆+好味返~服務都依舊好ok呢