喺銅鑼灣同個客戶開會,就知道呢晏晝好多嘢食嘅夜晚係酒吧晏😎個客話好抵食添😁好一於去捧下場先😉 有電視睇仲可以睇波⚽️夜晚飲酒🍻睇波⚽️食炸魚薯條真係一流💯💯午餐我呢就叫咗個香脆炸雞薯條同炸魚薯條仲包埋汔水, 嘩咁快炸魚薯條就出爐喇 😁😁嘩😃好大份呀個😋同一般嘅炸魚唔同㗎 😋😋係好有油脂架😋老闆話係外國人嘅炸魚薯條我信呀😍因為份量好大啲薯條都好粗㗎,一咬落去啲薯條裏面好多薯蓉囉👍👍好正最正係個魚一切開卜卜聲,咬落去外表脆裏面真係超多汁呀💯你睇下 ❤️同埋好厚肉,而家真係知道外國人點解食炸魚薯條會飽💯因為我而家都飽喇😋🤣👍炸雞薯條一樣係好juicy好多汁㗎❤️雞好新鮮脆卜卜薯條就一樣係咁粗咁多肉, 五十幾蚊超抵食呀💯💯The chippy銅鑼灣耀華街18號

The chippy
銅鑼灣耀華街18號