2023-12-15 74 瀏覽
有日早收工,諗住喺灣仔搵間cafe chill 下嘆杯啡食件cake, 就諗起呢間zero one coffee & Roastery 🏆呢間係烘焙咖啡冠軍黎,想試好耐嫁喇!臨近聖誕,cafe 都推出左Ginger cookies 🍪 吾會話好重薑味,可以試下呢個season 款式😍 另外我仲嗌左件雲呢拿巴斯克芝士蛋糕😋 入面真系有雲呢拿籽,成件cake 吾會好膩,配埋咖啡好正💯話哂系烘焙咖啡冠軍,見到佢有個BARISTA CHOICE LIST☕️緊系要嗌杯咖啡黎飲下啦,我就揀左杯Coconut Latte , 有淡淡嘅椰子香味,吾系糖水果隻,而且咖啡嘅香味好突出,系我比較中意嘅Nutty 味道❤️