2024-05-11 49 瀏覽
總結係我食過最難食嘅韓國嘢💢💢簡直係難食界天花板🤬🤬一入到去個天花板就滴晒水,好似未裝修完咁!跟住油煙彌漫 好似做緊油煙Spa!呼吸都呼吸唔到🤬我哋三個人嗌咗一個烤五花肉同埋炸物拼盤,結果埋單先至發現佢要每人最低消費 $150!!!!簡直就好似一個騙局!咁最後揀追加咗一個玉子燒🙂🙂個烤五花肉油淋淋到,好似出咗街二十四小時嗰塊面咁,三個妹豬入去出返嚟都變三隻乳豬!🤡 炸嘢一啲都唔香口! 嚟到好似狂隊嗰10公斤油咁💦瞬間自好我嘅暴食症😅😅最重要係我哋嗌一杯嘢飲,連飲筒都無😭話冇晒飲筒😫一間餐廳連基本嘅餐具都提供唔好有咩資格開鋪🙂‍↔️🙂‍↔️最牙煙嘅係成間嘢都冇通風設備!燒肉個gas爐好搶火,好似就嚟爆炸咁,勁危險 Staff經過見到我哋成枱都係彈起嗰啲油花好冷靜咁樣就走咗😅完全無服務可言 邊個睇完呢個食評,都仲去試真係傻仔!唔好話我冇提你哋!😭😭😭
總結係我食過最難食嘅韓國嘢💢💢
簡直係難食界天花板🤬🤬

邊個睇完呢個食評,都仲去試真係傻仔!
唔好話我冇提你哋!😭😭😭

致癌物質