2013-12-15 908 瀏覽
本人是第一次寫食評,因為實在太差,所以不得不劣評一下 在網上訂好左7點半的枱,打電話確認的時候冇講限定時間.我朋友可能知道星期六,所以去到時都問D STAFF,有冇限定幾時交枱.STAFF當時話冇.咁我地叫野時,個staff 已經態度唔算太好.前菜的款式一般.我地叫左泡菜煎餅,牛舌,牛肋骨等,味道都OK.不過個海鮮鍋真係mama,個湯有D怪怪地味.咁食到9點,竟然有個貌似老闆娘gei行尼同我地講,出面有人等緊,9點個客bk左,已經到左.我地就即刻好興.因為你一早又冇講定要9點交枱.9點就即刻同我地講要交.又唔早小小講 尼個時問又唔講.但我地有人生日仲未食蛋糕.咁佢過一陣又尼吹我地就同佢嘈,佢就話咁你地食埋蛋糕先.之後就砰砰嘭嘭咁收野,咁我地食蛋糕繼續影相.出面d人就係咁望我地,好似覺得係我地唔o岩.過多陣又有個staff尼吹我地.我地又理論一番.最後我地食完走.一句講曬,今時今日咁gei服務態度真係唔得!!!
本人是第一次寫食評,因為實在太差,所以不得不劣評一下

在網上訂好左7點半的枱,打電話確認的時候冇講限定時間.

尼個時問又唔講.

2013-11-21