2012-07-19 33 瀏覽
呢間埃及餐廳給我一點點驚喜~! Mon - Fri 日替式嘅Lunch Set Menu, 是次order個招牌dish, 有菜湯,羊肉批, 沙律, 豆蓉, 最特別是撈了通粉意大利粉&飯在一起 (match得唔錯), 包coffee / tea, 再加一塊包, 分量夠又買相吸引~! 好在我早人少少到, 一點三到已經接近坐滿, 食客以外地人居多~! 裝修有特色, 橙色牆加藍色天花, 吊燈五顏六色幾colorful..:食物花款多, 好食, 有特色又唔Spicy, 唯一扣少少分係個餐盆, 另我有點canteen嘅感覺~!Price $75~, 雖然我平均食開$150-200一餐, 但都未必有如此滿足感 (可能是食厭了SOHO的關係, 三個月內試咗三四十間), 中環來說, 這裡真是超正之選~!!
食物花款多, 好食, 有特色又唔Spicy,

唯一扣少少分係個餐盆, 另我有點canteen嘅感覺~!
2012-07-17