@omghongkong (土瓜灣).之前去嘅時候仲未可以帶狗一齊進餐!今次可以了!作為超人氣「網美餐廳」🤣.. 真係太適合我呢啲美人了..(講完都好想打7我自己)anway..繼續!作為環境堂皇富麗 打卡點 level to the max.嘅餐廳嘢食質素如何呢?🏊係咪得嗰樣only?😀.香煎日本帶子黑松露忌廉意大利粉 $188.賣相.. 很可以wor.. 配合餐廳作風..試試食先...wei.. ok worrrrrrrrr 真心..呢個忌廉汁濃度真係好得.. 雖然少傑..但真係啖啖轟烈夠味.. 食得多會有少膩..但.. 滿足度卻好高!!🥹帶子新鮮 煎邊位做得幾好夾埋都幾夠存在感嘅黑松露我比「過!!!!」🥹👌🏻價錢就偏高 但合乎環境!.2.黑松露蜜糖香草燒原隻春雞🐔伴自家製薯蓉$268.係眾多main dish入邊..算係比較平嘅菜色🤣但又出乎意料哋覺得抵食..除了賣相精緻.. 味道都真係幾驚喜!!.先講雞.. 皮脆juicy.. 內嫩又夠油香.. even胸味都唔覺得柴..可以可以!份量又滿足..蛋白質quota首先滿足到先啦!調味方面 香草味好出.. 好入味!👍同時蜜糖嘅存在感
@omghongkong (土瓜灣)
之前去嘅時候仲未可以帶狗一齊進餐!
今次可以了!
作為超人氣「網美餐廳」🤣..
真係太適合我呢啲美人了..(講完都好想打7我自己)
anway..繼續!
嘢食質素如何呢?🏊
係咪得嗰樣only?😀
香煎日本帶子黑松露忌廉意大利粉 $188
賣相.. 很可以wor.. 配合餐廳作風..
試試食先..
wei.. ok worrrrrrrrr 真心..
呢個忌廉汁濃度真係好得.. 雖然少傑..
但真係啖啖轟烈夠味.. 食得多會有少膩..
但.. 滿足度卻好高!!🥹
帶子新鮮 煎邊位做得幾好
夾埋都幾夠存在感嘅黑松露
我比「過!!!!」🥹👌🏻
價錢就偏高 但合乎環境!
2.黑松露蜜糖香草燒原隻春雞🐔伴自家製薯蓉
係眾多main dish入邊..算係比較平嘅菜色🤣
但又出乎意料哋覺得抵食..
除了賣相精緻.. 味道都真係幾驚喜!!
調味方面 香草味好出.. 好入味!👍
同時蜜糖嘅存在感都好高.. 但有啲過高?
但呢個見仁見智.. 我就覺得偏甜 但可以!!
訓係樓下嘅薯蓉好味 但由於mix咗
醬汁 & 啲雞油.. 我覺得油膩了些許!但味道ok的!
作為side dishes的醬汁就唔洗額外點了
我覺得本身已經好夠味!!🤣
熱帶風情白茶 $68
打卡一流!
味道都好舒服!
refill幾次茶感仍存!🍵
配合餐點係一個比較cp高嘅嘢飲!