2015-11-02 2233 瀏覽
今日朋友生日.... 哈哈 之前食過夢工房放題都確實不錯!價錢又抵,所以今次亦都同朋友去食!店鋪喺葵芳站旁邊商場,都幾易搵!地點算方便!多人嘅話最好訂位先,因為鋪頭都幾full !! 講下d野食先! 選擇都幾多,十幾張紙可以揀,由前菜、魚生、酒、炸物、串燒、扒類都有!飲品係自助形式,自己出去拎,有汽水、罐裝冰紅茶!其實有酒飲、又有罐裝飲品都幾抵!哈哈 生日並不能太hea!!梗係加多$68 升級食長腳蟹同蠔啦!真心抵食!叫幾多嚟幾多!長腳蟹同蠔都好新鮮!我好怕食生蠔會有陣腥味!但呢度嘅蠔都算新鮮,冇腥味的,哈哈 可以食多幾隻!魚生同壽司都有水準!係新鮮的,份量都多!魚生推介三文魚!壽司方面都有驚喜,火炙和牛壽司、吉列黃金蝦反卷,正呀!熟食方面,都不錯,我喜歡天婦羅!大蝦天婦羅、茄子天婦羅,正呀! 吉列炸蠔都可以一試!甜品都係自取,選擇都多 有芝士蛋糕,啫喱,雀巢雪糕!推介係泡芙!整體都不錯!生日有八八折,都算抵!因為食埋生蠔同長腳蟹!$220/person!

生蠔

生日