2K
2017-06-04 5774 瀏覽
青紅蘿蔔茶樹菇湯,味道蠻不錯,真材實料不加味精,散發淡淡清爽菇味,有益健康的湯水。雖然第一次幫襯,但老闆娘親自過黎問我飲唔飲湯,免費送贈,真的十分 warm 啊!沙嗲牛肉即食麵配中式例湯,都係第一次,夠特別﹗內部格局似工廠區既飯堂,應該係佢地既特色。員工們都好殷勤招待,老闆娘特別親切,暖笠笠食得開心﹗沙嗲牛肉即食麵配炒滑蛋,即炒滑蛋熱辣辣,質感滑溜,不是老死的蛋皮,好滿意。清香的新鮮沙嗲牛肉不是罐頭貨,味甜不濁,原汁原味有咬口。麵條煮同一般,帶腍帶粉呢,不像即煮的感覺。老遠黎到尖咀又係食沙嗲牛麵,哈哈﹗琴晚飲到大醉,早餐食左個三味三文治,一陣去 BBQ,食少少打個底,不能太飽呢。見到 menu 菜色包羅萬有,還有特別出品好吸引,有機會真係要到探訪,原隻脆皮豬手、雞鍋、魚腸、等等。

青紅蘿蔔茶樹菇湯
沙嗲牛肉即食麵配炒滑蛋