2023-05-13 349 瀏覽
聽左村爺爺既人氣龍蝦泡湯飯好耐架喇,聽講出名又平又大份,今日一於打頭陣試下🫣1. 極上海鮮龍蝦湯泡米線 (4.6/5) $78哇,呢碗野真係不得了🫢上菜時我心諗,我俾$78咋喎,有咁大碗鋪滿海鮮既麵?! 的確我無眼花,係有一隻龍蝦頭,一隻鮮海大大粒帶子,4隻青口,半碗面份量既蜆,同埋一碟油菜份量既生菜...全部都好鮮味!!!😍 而個龍蝦湯底鮮甜到呢,小編食每一啖都一定要飲一啖湯🤖最後小編輸了...好好味但無肚再食落去,食剩左好多蜆同米線😩2. 花膠螺頭雞煲 (4.3/5) $68唔好講笑,個雞煲真係有成半隻雞係到🤩餐廳仲預備埋手套俾你自己手撕雞🤟撕出喛既雞肉根本上就可以送成碗飯有餘🙀肉質一d都唔鞋口,雞油香都保持得好好👍 而個另一主角,個湯都好有雞味,仲有花膠食tim,好有酒樓水準😜地點:係油麻地站A1出口,3分鍾得到! 見到人龍就見到村爺爺存喇🤙環境:座位唔逼👐 如果兩張四人枱位置較近,會有塊黑布相隔,保持私隱度🫰價錢:真係抵到喊,每樣野都特大份又足料,好驚食到村爺爺蝕本執笠👀服務:店員效率好高,態度良好😃

1. 極上海鮮龍蝦湯泡米線 (4.6/5) $78
極上海鮮龍蝦湯泡米線

2. 花膠螺頭雞煲 (4.3/5) $68
花膠螺頭雞煲

地點:

環境:

價錢:
真係抵到喊,每樣野都特大份又足料,好驚食到村爺爺蝕本執笠👀

服務:
店員效率好高,態度良好😃
極上海鮮龍蝦湯泡米線
花膠螺頭雞煲