2023-05-16 123 瀏覽
食完晚飯其實都好飽,但都係想食甜品做完美嘅終結,女人就係咁😅,「杏」在附近就當然…呂宋芒椰木蓮凍:好足料,芒果🥭好香,又多丸子,熱熱地食超爽👍🏻,而且超大碗要分俾朋友一起食貓山王榴槤爽冰:冰爽綿密,入口即溶,貓山王離遠都聞到,正呀😋芝麻杏仁茶:一碗甜品,兩種味道,杏仁茶香甜,芝麻香濃,好滋潤呀!椰皇湯圓燉雙皮奶(榴蓮湯圓):呢甜品可選椰汁或杏仁茶底;湯圓都有多款可選;我就擇咗椰汁🥥&榴木蓮湯圓。湯圓一咬不得了,榴連蓉湧出來,好香濃,食哂三粒都唔夠喉😋😋椰皇貓山王燉雙皮奶:直情係冰火兩重奏喇,一啖熱熱滑滑嘅雙皮奶,一口冰濃貓山皇雪糕,正呀!點食都唔肥養生套餐(秘制椰汁杞子燉海椰子+甜菊糖燉雪燕:個套餐好多組合,餐具又靚。椰汁燉椰子香滑潤肺;燉雪燕用甜菊唔係好甜又健康,好補呀😄呢間真係唔錯,下次試埋其他甜品先👍🏻👍🏻👍🏻
呂宋芒椰木蓮凍
呂宋芒椰木蓮凍:

貓山王榴槤爽冰
貓山王榴槤爽冰:
冰爽綿密,入口即溶,貓山王離遠都聞到,正呀😋

芝麻杏仁茶
芝麻杏仁茶:
一碗甜品,兩種味道,杏仁茶香甜,芝麻香濃,好滋潤呀!

椰皇湯圓燉雙皮奶
椰皇湯圓燉雙皮奶(榴蓮湯圓):

椰皇貓山王燉雙皮奶
椰皇貓山王燉雙皮奶:

點食都唔肥養生套餐
點食都唔肥養生套餐(秘制椰汁杞子燉海椰子+甜菊糖燉雪燕:

呢間真係唔錯,下次試埋其他甜品先👍🏻👍🏻👍🏻
宵夜
椰皇湯圓燉雙皮奶