米白牆壁凹凸不平 掛上大小不一小鏡子🪞深啡色餐卓獨具風格嘅中西合璧餐廳主㕑曾任職米芝蓮餐廳😌💁🏻‍♀️所以我哋對食物質素都有一定要求Lunch set價錢百幾蚊至二百蚊不等🤎Mushroom Risotto with Mala Beef (💰178) -8.2/10必點🥰入口煙韌 飯粒軟硬度適中微微 花椒麻 辣椒嘅辣🌶牛肉鬆化 再配上嫩嫩香滑蘑菇🤎Sichuan Dan Dan Noodle,Pork,Squid Ink (💰158) -7.4/10擔擔麵 保留原有花生碎🥜豬肉碎🐽芝麻花生香撈埋🦑墨魚汁料濃稠又香又入味無一點嘅腥味 只有淡淡鹹鹹海潮鮮味墨魚汁營養價值不嬲都好高高蛋白 低脂肪 健康之選🤣🤎Waugh Beef Fired Rice,Beetroot ,Baby Asparagus(💰198) -6.7/10炒飯粒粒分明 重麻油香😪有啲失望係和牛粒份量好少而且肉質粗硬 食物水準唔值依個價🤭🤎Yanzhi Rose Mousse,Berries,Rose Syrup (💰168) -7.8/10食用方法🙋🏻‍♀️影片教學-先將{胭脂粉}慢慢拍落去Mousse-再噴少少{玫瑰香水}
米白牆壁凹凸不平
掛上大小不一小鏡子🪞