2024-01-13 561 瀏覽
📍拉麵凪 @ramennagihk 第二次到訪嘅拉麵店🍜銅鑼灣站行幾分鐘就到,好方便😆兩次去店員都好nice好有禮貌😌今次試咗豚骨拉麵,湯底可以揀咸度(🙋🏻‍♀️普通)、濃厚度(🙋🏻‍♀️濃厚),拉麵可以揀軟硬度(🙋🏻‍♀️硬)~拉麵比出面食嘅幼身,但依然保留口感🫶🏻湯底香濃,唔會過鹹/油✨配料有叉燒同椰菜,叉燒夠淋,椰菜吸埋湯汁好好食🥹總括嚟講係高質嘅拉麵,大家經過銅鑼灣都可以試下🫶🏻✨🍜 豚骨拉麵 $91 食物 🌟🌟🌟🌟價錢 🌟🌟🌟環境 🌟🌟🌟服務 🌟🌟🌟🌟推介 🌟🌟🌟🌟(+10% Service Charge)···銅鑼灣渣甸坊48號采怡閣地下5號舖#foodie #hkfoodie #hkig #香港 #香港美食 #hongkong #hkig #foodblog #blogger #foodblogger #香港餐廳 #cafe #hkcafe #日本菜 #causewaybay #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #lazfoodycausewaybay 跟住我地搵食◉‿◉ @lazfoody_ 💛
📍拉麵凪
@ramennagihk

🍜 豚骨拉麵 $91

食物 🌟🌟🌟🌟
價錢 🌟🌟🌟
環境 🌟🌟🌟
服務 🌟🌟🌟🌟
推介 🌟🌟🌟🌟
(+10% Service Charge)
···
銅鑼灣渣甸坊48號采怡閣地下5號舖