2016-08-17 824 瀏覽
上午6點左右,本人在小西灣村想食個早餐後再工作,發覺村里的商場食店全部未開,唯有走幾步去隔離村。這間餐廳很早就開,都好,可以方便一些早開工的上班族。這里很多都係自己一個,每人都搭枱,但大家都好似坐慣唔太介意。今次我點了一個餐肉羅宋湯螺絲粉、蛋+多士、香腸,這個餐原價29蚊,我點了凍飲,所以額外要加3蚊,不過我都唔介意。其他配菜我都覺得沒太多特別,但這個主菜真係值得推薦一下,很大很多配料呀,每樣配料都大大件!我自已一個根本食唔唒,講返味道方便,其實就偏鹹,這個要改善,如果那隻蛋是炒蛋就好了,這個價錢可以配多士都好抵😍所以這份早餐其實可以合格和拎好高分。但我要講比大家聽,我用後一小時,本人肚子大解放,足足兩次,因為我那天只是去了這間餐廳,所以本人覺得自己應該食唔慣這間餐廳,所以如果大家個肚子係玻璃肚,就要考慮清楚啦!
這間餐廳很早就開,都好,可以方便一些早開工的上班族。
餐肉羅宋湯螺絲粉
所以這份早餐其實可以合格和拎好高分。
2016-08-15
$32 (早餐)
餐肉羅宋湯螺絲粉