2022-10-29 380 瀏覽
因為店面較細,建議大家先book位,我哋平日中午去到都已經要等位🥲·🍝香煎龍利魚柳意粉 配意式香草蕃茄汁💰68Baked fish of sole with tomato sauce & pasta會話呢度嘅扒set性價比都好高!! 龍利魚好大塊,真係兩個人share都得😂會食到裏面一片片魚肉而唔係好似肉餅咁一塊過,外面嘅煎皮基本上唔脆(除咗邊邊位);意粉係自己鍾意嘅扁意粉,份量啱啱好唔會太多,蕃茄汁有茄蓉,食落係天然嘅酸味,會回頭🙌🏻·🍛香煎美國豬扒飯/意粉 配車打芝士汁💰58Pan-fried pork chop with cheddar cheese·🍝香煎帆立貝伴紫蘇蕃茄醬扁意粉💰128Linguine scallop w/ basil tomato sauce ·🎃是日餐湯(南瓜湯)#foodstepsinhk_港大 #foodstepsinhk_西式#foodstepsinhk_西環

🍝香煎龍利魚柳意粉 配意式香草蕃茄汁💰68
香煎龍利魚柳意粉 配意式香草蕃茄汁

🍛香煎美國豬扒飯/意粉 配車打芝士汁💰58
香煎美國豬扒飯 配車打芝士汁
香煎美國豬扒意粉 配車打芝士汁

🍝香煎帆立貝伴紫蘇蕃茄醬扁意粉💰128
香煎帆立貝伴紫蘇蕃茄醬扁意粉
🎃是日餐湯(南瓜湯)

香煎龍利魚柳意粉 配意式香草蕃茄汁
香煎美國豬扒飯 配車打芝士汁