活化工廈,香港極具代表性的駱駝牌工廠舊址,翻新轉型成為Camlux Hôtel無論建築外觀以至室內設計,都加入“香港製造”,獨有工業特色嘅元素。 今次嚟到地下嘅餐廳,店內擺放駱駝牌水壺陳列架,色彩繽紛,令人賞心悅目😍 同時亦有展出多款懷舊水壺、飯壺等。 牆上亦掛有工廠的標示,好得意😊午市有半自助餐提供,主菜有多款選擇,而沙律🥗、湯、麵包、甜品等就以自助型式!部份主菜亦會贈送Gelato手工雪糕一份 店員推介~秘制烤乳豬,果然非常正,好似係我食過最好味,乳豬腳都幾大隻,外枝烤得鬆脆,油脂豐盈滑溜,肉質軟嫩又juicy,每一口都好幸福🥰至於香煎白鱈魚,外脆內軟,魚肉鮮甜,伴碟好多烤蔬果手工雪糕有驚喜💥有金莎朱古力、烏龍茶等口味,相當特別,好值得試另外還包飲品星期五六有 Happy Hour$150 任飲酒水

部份主菜亦會贈送Gelato手工雪糕一份

至於香煎白鱈魚,外脆內軟,魚肉鮮甜,伴碟好多烤蔬果

另外還包飲品

星期五六有 Happy Hour$150 任飲酒水