招聘中
15天前
15天前
22天前
22天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

食晚餐,個位對正風口位(中央幾勁建議帶外套同長褲)店員超忙,無乜點理人,無論落單,想幫手未之野都叫幾廿次 都無乜反應同朋友商量過後叫原來+$3個番茄湯底係最後一鶴仔學茄料(?)問佢有無大少少既碗:無啦得咁細想浸水發覺壺無熱水無人理會⋯⋯然後食嘢分碗個度,店員企係餐具隔離工作,想叫佢幫手拎多份餐具當公用:呢度,自己拎。然後我心想算了⋯⋯佢後尾先幫手拎拎⋯⋯這米線本身配一個小吃的,好像是酸菜同肉醬?但拎過來一望酸菜多,肉醬只有正常的2分1,叫她再加返平時咁份量,她勁無奈咁夾多少少落去。。。。但明明給我們識不是平時的量(?)總結是好冷非必要都不太想再吃
食晚餐,個位對正風口位(中央幾勁建議帶外套同長褲)

同朋友商量過後叫
原來+$3個番茄湯底係最後一鶴仔學茄料(?)
問佢有無大少少既碗:無啦得咁細
想浸水發覺壺無熱水無人理會⋯⋯