(非會員)
本來打算替弟弟慶祝生日,估唔到換來一肚氣!間野以海鮮自助餐旗號做宣傳,其實係一些門面野,海鮮只是成餐飯的配角!六點幾去到時已經無咩野食,得番d 麥樂雞、白菜、飯、炒面之類既野食,也沒辨法,等等廚房再煮新野食吧,等了又等,終於有壽司,立即動身去o羅啦,點知佢碟壽司得二件手卷,四件三文魚壽司、四件瀨尿蝦壽司.....四、五十人點夠分呀?!害得各食客搏哂命去搶。以後的蟹、瀨尿蝦等情況一樣,各類海鮮亮相給大家見一見,食就無你份架啦,因為份量同在場人數差距太大了。就算搶得到都未必好,大部份都唔係好新鮮。野食經常供應唔切,好多時食物盤是空的,還要限時二小時!!!計一計數,十五分鐘先補充食物一次,四次裡面先有一次搶得到,即係話兩小時裡面你可以食你想食既野有兩次機會!搞到食客個個都精神緊張,一看見有野係廚房拿出黎,大家會一齊飛樸出去,爭個你死我活。唉...咁食野法,還算享受嗎?!!!不好講海鮮,我果時連芝士餅,栗米"跟"都要搶餐死先有得食。禍不單行,我地坐得遠,實在沒辨法去搶食物(也唔想太失儀的去搶),向老闆投訴,點知老闆是全食店中最態度惡劣的員工!一臉的傲漫,實在沒有放我地在眼內!道歉也不用提,連少
本來打算替弟弟慶祝生日,估唔到換來一肚氣!

禍不單行,我地坐得遠,實在沒辨法去搶食物(也唔想太失儀的去搶),向老闆投訴,點知老闆是全食店中最態度惡劣的員工!一臉的傲漫,實在沒有放我地在眼內!道歉也不用提,連少少悔意也沒有!

係呢間野食自助餐,離開時只有兩個可能:
***
保持左儀態但無食過野
食過d野但出賣左尊嚴
***

或者我地唔可以去消費者委員會告佢,海鮮是有供應過,但全是門面功夫。但可以係度將真相講出黎!

身為住於美食天堂的香港人,我有呢間餐廳為恥!