2021-05-14 240 瀏覽
晨咁早入左黎屯門,一個唔熟悉嘅地方,眼見熟悉嘅餐廳,都係揀敏華啦時間11:25 都諗緊會唔會無早餐,心裏最想食早餐+鮮奶,已經咁晏所以都期望不大原來都仲有嘅,叫咗個忌廉雞湯火腿通粉,轉煎熟蛋及歐式軟多士~ 唔使5分鐘已經即刻有煎熟蛋同埋多士,同埋最意外嘅係呢個鐘數竟然仲有鮮奶,+$3就可以轉啦支裝奶,it’s my luck講番野食,今次我覺得佢個煎熟蛋真係比較油,落得實在太多油啦入口嘅時候油淋淋,呢個位希望有改善啦!歐式toast ,面頭烤到金黃色的,咬落都好香脆,仲有陣陣牛油香~ 個人真唔落佢配既butter la ,加塊蛋上去已經好perfect 至於忌廉雞湯火腿通粉,上菜時仲好熱辣辣,而且亦都唔會有好重嘅味精味,湯嘅濃度啱啱好,通粉亦都適中唔會好林,同埋佢都有幾多火腿㗎個比例上大約係四比一😍個鮮奶簡直係靈魂,都不用多說了,支裝鮮奶,口感係非常之滑,最重要嘅係好平就加到😍😍