2024-05-14 12 瀏覽
🐔住係屯元天嘅朋友仔實識呢間雞煲店, 呢日完聚會後我哋就行黎濕地公園呢邊搵野食, 經過見到至尊雲吞麵雞煲係呢頭, 即刻衝咗入黎食🤭 200蚊都唔使, 就可以任食兩小時, 包哂雞煲, 火鍋, 飲品~ 咁鬼平仲要有水準, 難怪人氣高企!.雞煲揀咗唔辣, 豬生話雞肉好嫩滑, 份量好夠, 仲要係啖啖肉, 唔係得啲雞頭雞尾, 配埋芫荽, 洋蔥, 芹菜炒超惹味的! 佢食得好滿足~ 之後我哋就加豬骨湯繼續打邊爐~ 冇諗到呢個價都有肩胛肥牛片食, 唔多肥膏, 啖啖肉, 仲有唔少靚火鍋料, 嗌咗牛柏葉, 魷魚, 芝士竹輪, 韭菜餃, 同埋蔬菜類~ 超豐富的!! 最後小丸子超推介要嗌埋炸饅頭, 超正,冇諗到火鍋店都有炸饅頭食😋😋😋 .📌 至尊雲吞麵雞煲天水圍濕地公園路1號Wetland Seasons Bay地下8B號舖.#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback #yuenlong #hotpot #tuenmun #wetland #wetlandseasonsbay
🐔
📌 至尊雲吞麵雞煲
#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #followforfollowback #yuenlong #hotpot #tuenmun #wetland #wetlandseasonsbay #chicken #雞煲 #屯元天 #食好西