2017-06-05 577 瀏覽
.如果有一天,你能把你一生人的經歷放進一個酒杯裏,而言,你只能選擇一種味道作為你人生的總結,你希望是留下那一個的回憶?.你仲記唔記得呢杯Mocktail?.Y cocktail 最初由一班有熱誠的年青人,以一架木頭車,唔賣雞尾包但賣雞尾酒而成名。兩年前有幸於荔枝角D2 place嘗試過,原來上年尾已經在K11設立第一間實體店,當然要支持一下。.最新推出的"life adventure"系列,包括有甜酸苦辣4種shot,分別係"甜 berry romance", "酸 Kirsch Muse", "苦 Bitter Blue", "辣 Wasabi Shock","甜"就當然係最易入口,最適合女仔飲。.個人認為"酸"同"苦"都算是否錯的選擇,而"辣"就有一大陣wasabi味,飲落非常辣,而且有攻鼻嘅感覺,歡迎唔怕辣嘅你挑戰一下。.Y Cocktail & Mocktail 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓201號鋪Unit7
如果有一天,你能把你一生人的經歷放進一個酒杯裏,
而言,你只能選擇一種味道作為你人生的總結,
你希望是留下那一個的回憶?
你仲記唔記得呢杯Mocktail?
Y Cocktail & Mocktail
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓201號鋪Unit7