2016-10-22 777 瀏覽
我好中意食放題。有日放工同老公去咗尖沙咀,發現呢間放題啲食評唔錯,於是就試下喇!上去之前以為都係啲大路勁多人勁迫嘅日本放題,點知同我預期完全相反。感覺好家庭式,而且好多位,好闊落。可能係平日,所以無乜人。整體侍應招呼好好,又唔會催你,又唔會懶趕咁行嚟行去。亦唔會叫極都唔嚟收紙入單,食物上菜時間都算快。不過唔知係咪日式放題嘅定律,總有少少漏單嘅情況,不過並唔嚴重。食物方面,整體都唔錯。壽司最驚喜係個海膽,食落好新鮮。牡丹蝦好大隻,我嗰隻ok,但老公嗰隻就有啲腥味。手卷好讚,因為佢塊紫菜好脆,而且個海膽好鮮甜,軟殻蟹又熱,所以好唔錯!呢度飲品係自助嘅,好free。唯一就係唔夠多選擇,同埋啤酒得ice唔太好飲。其實以咁細間放題嚟講 佢嘅食物都算多選擇喇!只係無甜品/雪糕,有埋仲正!呢個卷好好咪呀!呢個係佢地嘅人氣食品,香橙焗銀雪魚。我同老公都好中意!而熟食我覺得整體可以,同埋佢份量啱啱好,唔會太少,亦唔會一比比好多,啱晒我呢啲乜都想試啲嘅人!

呢個卷好好咪呀!
呢個係佢地嘅人氣食品,香橙焗銀雪魚。我同老公都好中意!