2018-09-09 380 瀏覽
見呢間野裝修好地道,又多人排隊就試下食啦,兩個人叫左個馬拉盞通菜、豬頸肉同咖喱麵包蟹。通菜係最基本嫁啦 但竟然冇乜味又唔香,跟住豬頸肉賣相又唔靚又唔俾汁,問佢先俾番汁,又係冇乜味,食幾舊都唔想食,兩碟都唔好食食唔哂,食泰國野都係鐘意香口味濃啫...果下已經好後悔,早知食番平時食開x珊園果間啦,呢個兩基本餸一定冇得輸先!跟住個主角係咖喱麵包蟹,睇落好大隻蟹,個汁係幾好味嘅,但就好稀 稀到似湯咁,麵包沾咖喱汁好索汁係唔錯嘅,但食蟹蓋時有d苦苦地,當時都冇為意,蟹肉有d痴殼。事後返到屋企半夜就肚痾肚痛痛左成晚,我就諗番起唔知係咪隻蟹有問題,個殼苦係唔夠熟?總之呢間我就black list, 以後唔會黎。

事後返到屋企半夜就肚痾肚痛
咖喱麵包蟹