2019-03-21 838 瀏覽
成班師兄弟妹參加完活動之後就玩即興, 成班人衝上去呢間喺雞煲界又隱蔽又出名嘅寶寶雞煲。好彩嗰日唔係太多人仲有位畀到我哋,就真係要 thank 嗰度職員啲安排,佢哋服務好好。打邊爐同埋食雞煲最重要就係一大班人嚟食,就係咁樣先至夠氣氛夠開心,嗰晚我哋叫咗好多嘢食,牛肉、丸類、蔬菜、羊肉、豬肉、豬腰、豬潤,總之大路嘅嘢我哋都叫咗嚟食, 但係呢啲都係唔係我想講或者介紹嘅嘢。我重點要講嘅就係呢度嘅招牌雞煲,呢度個鷄煲對味道好特別,唔係特別麻辣嗰一種四川嘢成都嗰啲咁嘅味道, 相反呢度啲雞煲辣得你係甜甜地咁樣,覺得就係好似就連細路哥都可以食得到,老人家食咗都唔會覺得燥熱,好特別嘅一個雞煲,雞肉又入味又夠滑,味道又甜又辣又鹹,真係食極都唔夠。有時轉下新口味都唔錯,唔係一定下下都麻辣要標曬汗先過癮嘅。

有時轉下新口味都唔錯,唔係一定下下都麻辣要標曬汗先過癮嘅。