2015-08-04 1167 瀏覽
好熱啊!排隊排咗一個鐘,未食雪糕先中暑... Via Tokyo啲雪糕係咪好到咁交關真係見仁見智,間舖細到吖,得幾個位,最慘啲女人係度磿爛蓆,講真夜媽媽,劫後重逢講是講非呢度真係唔適合𡃓,我地身水身汗等到腳軟到食完消化埋,佢地都未走,香港地乜人都有,尤其自私嘅人,可憐門口條龍排到去天后鳥∼發洩完,講番正題:雪糕。等得咁辛苦,梗係食勁啲。我叫咗脆米白玉紅豆牛奶抹茶雪糕,朋友就要三色雪糕窩夫皇室奶茶味。整體我個甜品,雪糕好滑溜,有乳香,脆米扑扑脆,白玉依依un un,有咬囗,紅豆又清甜,唔理呢個綠茶雪糕第幾級(聽講日本最勁係七級),我覺得好味就係咁簡單,尤其朋友嘅奶茶雪糕真係好有茶香,好味到不得鳥,下次淨係奶茶雪糕外賣,費事等∼到人又溶雪糕又溶。

發洩完,講番正題:雪糕。
,尤其朋友嘅奶茶雪糕真係好有茶香,好味到不得鳥
,下次淨係奶茶雪糕外賣,費事等∼到人又溶雪糕又溶。

脆米白玉紅豆牛奶抹茶雪糕
3色雪糕窩夫皇室奶茶味
2015-07-10
$60 (宵夜)
3色雪糕窩夫皇室奶茶味