2019-08-10 989 瀏覽
成家人晨早流流打算飲個茶,近近地就去左呢間稻香。點知⋯⋯先講啲仲正正常常既先,個煎蝦米腸係油左啲但都仲入到口,佢似煎完擺左陣先出,所以個皮有啲韌。個南乳雞腳都係正正常常冇乜特別。跟住就黎到精彩一part,話說阿姐上腐皮卷時冇喼汁,問佢拎時佢黎手就倒晒上個腐皮卷到,好不幸地我地當中係有人唔多好喼汁(嗰個就係我😂)咁當冇事照食啦,一夾起舊腐皮卷——我已經知佢下面啲油可以再返鑊煎多碟腐皮卷。入口時真係覺得自己把口啷過油😂睇戲我就睇過啲演員爆肚,舊粉果一上枱就爆肚我就真係第一次見😂唔知佢係咪覺得有野好好笑所以笑爆肚?呢盤野⋯⋯er⋯⋯我唔記得左佢係咩名,好似係關發財好事嗰啲吉利野事,所以係有髮菜蠔豉同豬脷。但唔知點解除左豬脷紥到個穩馬步之外,其他料都相繼墮馬,仲要好似打風咁歪埋一邊,而我幾相信當日係風和日麗的。其實千色匯真係有好多茶樓,估唔到自己會揀上呢間,當係去左個奇妙世界算,但係時候出返黎😂但稻香真係要加油💪唔係好難打上下左右啲酒樓喔!
成家人晨早流流打算飲個茶,近近地就去左呢間稻香。

點知⋯⋯

個南乳雞腳都係正正常常冇乜特別。

但稻香真係要加油💪唔係好難打上下左右啲酒樓喔!