2023-01-13 18 瀏覽
今日去咗大角咀做嘢 所以放工之後就諗住同同同事喺大角咀食少少嘢再返屋企 我哋去咗大角咀嘅海灣茶居 我見到裏面都幾多選擇 有小菜有雞煲有酸菜魚仲有點心 有好多唔同種類可以滿足唔同人嘅需求 我真係好耐冇食雞煲啦 所以我哋就決定食雞煲 一齊食 叫咗一個中辣雞煲 食雞煲點小得Gas爐哩 一路食一路炒 好惹味 雞件嘅份量都好多 真係足半隻雞嘅份量 雞件都好入味 將佢嘅汁配白飯食真係一流 我哋另外仲叫咗一個手撕雞飯 手撕雞嘅份量都好多好白滑 我鍾意佢嗰麻香味 好惹味😍見到隔離檯個山竹牛肉球 忍唔住叫埋 真係好多選擇 來到熱辣辣真係同酒樓冇分別 好好食 牛肉球都大大粒 好滿足🤪其實我已經好飽 但係佢哋有好多唔同嘅加配套餐 所以我最後加咗$10叫咗一個双皮奶 上到嚟熱辣辣做最後嘅衝刺 真心推介大家試試甜品 有驚喜同埋真心抵食 睇下張單就知

我真係好耐冇食雞煲啦 所以我哋就決定食雞煲 一齊食 叫咗一個中辣雞煲雞煲點小得Gas爐哩 一路食一路炒 好惹味 雞件嘅份量都好多 真係足半隻雞嘅份量 雞件都好入味 將佢嘅汁配白飯食真係一流 我哋另外仲叫咗一個手撕雞飯 手撕雞嘅份量都好多好白滑 我鍾意佢嗰麻香味 好惹味😍

同埋真心抵食 睇下張單就知
2023-01-04