2018-04-12 216 瀏覽
未試過食飯食得甘受氣垃圾!完全無服務,入座之後叫左一幾廿次先有人黎落單,仲要反哂我地白眼勁唔耐煩本身都諗住算數,因為午餐繁忙時間無服務態度我都體諒我叫左個牛筋牛腩飯,黎到食左一陣發現左條毛,我都覺得可能係一時唔小心,但愈食愈多條,唔對路,就甘保守搵到有5條出黎叫個店員過黎同佢講,佢完全一句道歉都無,直接同我講「呢d係牛根毛黎,甘你想點?」Are you kidding me? 附上相比你地睇 你話我知呢幾條係咪真係牛根毛?然後我叫佢幫我void左我個飯佢 佢話ok 我都已經好好無叫佢void成張單過左陣有個店員過黎比張單我地 無void到個飯 同行一個朋友杯野飲無黎佢仲走返黎鬧我地🙄🙄成間野根本不知所謂 無服務 無態度 無質素 根本唔知開黎為咩
未試過食飯食得甘受氣
垃圾!

本身都諗住算數,因為午餐繁忙時間無服務態度我都體諒