上星期食完覺得好中伏,款式少,無甜品,話有嘅嘢食去到先知無話說響團購網站見到有過千購買者,再響food list見到話有鰻魚,鱈魚任食...好似好吸引。之後喺book枱嘅時候,我仲問電話入面嘅職員,係米有香橙焗鱈魚食,對方話有。點知,上星期去到一坐底,剔食物紙嘅時候,搵極都無,我問職員:唔見有鱈魚嘅?佢草草答咗我一句:無丫,好耐之前就無啦。我個下覺得:吓,團購宣傳相仲印到鱈魚個圖咁大,細則有寫任食中其中一種係鱈魚,但佢竟然話好耐之前無,即刻有種被騙嘅感覺。再跟著,錦無鱈魚,我寄望落鰻魚度,點知,薄如紙,應該係海鰻吧,好難食,一定唔係幅圖同文字描述個隻鰻魚,好失望。而刺身方面,選擇雖多,但我寫8比得6件,寫4比得2件。整體感覺覺得好差,完全唔值得一個人比2百幾蚊黎食。
上星期食完覺得好中伏,款式少,無甜品,話有嘅嘢食去到先知無

刺身方面,選擇雖多,但我寫8比得6件,寫4比得2件

整體感覺覺得好差,完全唔值得一個人比2百幾蚊黎食。
用餐優惠
團購