招聘中
16天前
16天前
23天前
23天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

次次食呢間得寶三哥都係耐性大挑戰d野食例牌要等半個鐘 唔催嘅話可能要到第二日先有得食 所以我覺得喺限聚令底下 夜晚9點之後仲入呢間得寶三哥堂食嘅人真係勇士黎 絕對唔怕無盡嘅等待同可能9點55分先有野食嘅大挑戰店入面d人手分配好有問題廚房d人忙到踢曬腳 但樓面某d員工(唔講邊個啦)就淨係識企係度 唔催唔叫就唔識去攞d外賣出去或者執下檯仲有d經理完全唔識分配工作俾d同事 掛住整d外賣又顧唔到堂食嘅客人 成班姐姐就好似中國足球隊咁完全控制唔到成場賽事 四個字:一塌糊塗!真心不如考慮下顧掂d堂食單再接外賣單成間店未坐滿一半人 都搞到冧曬檔咁 唔好搞到堂食顧客好似永遠係被忽視嘅一群咁!作為三哥迷 一直覺得三哥米線世界第一希望三哥高層夜晚可以扮神秘顧客 睇下得寶間三哥幾咁唔掂 希望三哥唔好俾一間分店影響曬個形象!
次次食呢間得寶三哥都係耐性大挑戰

唔催唔叫就唔識去攞d外賣出去或者執下檯
仲有d經理完全唔識分配工作俾d同事
掛住整d外賣又顧唔到堂食嘅客人
成班姐姐就好似中國足球隊咁完全控制唔到成場賽事
四個字:一塌糊塗!

真心不如考慮下顧掂d堂食單再接外賣單

作為三哥迷
一直覺得三哥米線世界第一
希望三哥高層夜晚可以扮神秘顧客
睇下得寶間三哥幾咁唔掂
希望三哥唔好俾一間分店影響曬個形象!