2023-02-19 495 瀏覽
我承認我癲咗😂 兩個人嗌到成枱都係😂 不過埋單都只係$572,性價比都算高😂 其實味道都真係好唔錯,只係嗰招牌炒飯扣咗分🥲 我係情人節嚟食,唔知佢係咪估唔到咁好生意,所以安排真係有啲亂🫣 入面有好多枱,但係可能出唔切/招呼唔到,所以無俾人入嚟🤔 入到去好似點心紙咁落單,豆漿落咗單,無哂無同我講,照入咗紙🤔 要吹先同我跟進,但又即刻幫我處理,所以都算係咁☺️我覺得最值得叫係南小館四小拼 $88☺️ 好多時兩個人想食前菜,都大碟到食完已經食飽😂 但呢嗰又可以樣樣食啲試到幾樣🥰 不過扣分為係所有前菜都係凍食🤔 咁樣對比最好食係四喜烤麩,係齋嚟🥰 口水川雞同花雕醉雞都好okay🤔 但糖醋排骨可能因為凍,所以減咗好多分,甚至有啲奇怪😂秘製黑豚肉配滷蛋 $108 - 諗住呢嗰價會好好食,但好普通🤔 蛋都好麻麻🤔炸銀絲卷 $28 - 外脆內軟,炸得啱啱好😚 叫得過☺️金網生煎窩貼(4件) $58 - 皮有少少厚,口感差少少🤏🏻但味道都幾唔錯乾煸四季豆 $68 - 呢嗰好食😚 亦好夠味,好易可以清哂😚 招牌炒飯 $88 - 佢英文聲稱係有蛋黃,但完全食唔出,仲有啲淡,要連埋四季豆嘅調味料先夠😮‍💨桂花洒釀九

炸銀絲卷 $28 - 外脆內軟,炸得啱啱好😚 叫得過☺️

桂花洒釀九子 $38 - 丸子🍡煮得太淋,整得麻麻🤔