2023-07-24 111 瀏覽
呢日咁岩去開新蒲崗,又好想食魚生,於是見到呢間吞拿魚專門店就去試下。裡面貼左唔同優惠,主要都係主打吞拿魚既Promotion。除左有單點刺身及壽司,每日精選丼飯都有唔少選擇!吞拿魚既赤身、中拖同埋大拖都有唔同既刺身或者壽司,仲有埋三文魚供應。飲品方面都係果汁同汽水,波子汽水都充滿回憶。見到有Party Set,下次黎開呢邊玩都會想叫黎試試。丼飯既優惠都幾吸引既,特別係一班人既order。我最後叫左個三色藍鯖吞拿魚丼,試哂赤身+中拖+大拖。天氣咁熱,外賣個陣店員都好體貼咁問我要拎幾遠同埋提供埋冰袋。赤身、中拖同埋大拖肉質都好鮮嫩!當然係急不及待就已經先食!飯粒都軟硬適中。之後就食番跟餐送既田園沙律,都好新鮮呀。另外就係送既吞拿魚頭味噌湯,味道香濃,仲有唔少紫菜係裡面。總括而言,呢間吞拿魚專門店係吞拿魚控值得一試既餐廳,加上推廣優惠都幾吸引,party又多個選擇啦!

裡面貼左唔同優惠,主要都係主打吞拿魚既Promotion。

除左有單點刺身壽司,每日精選丼飯都有唔少選擇!

飲品方面都係果汁同汽水,波子汽水都充滿回憶。

見到有Party Set,下次黎開呢邊玩都會想叫黎試試。

丼飯既優惠都幾吸引既,特別係一班人既order。

我最後叫左個三色藍鯖吞拿魚丼,試哂赤身+中拖+大拖。

之後就食番跟餐送既田園沙律,都好新鮮呀。

另外就係送既吞拿魚頭味噌湯,味道香濃,仲有唔少紫菜係裡面。