餐廳: 茶匠 (匯景商場)
資訊:

2022-08-01 477 瀏覽
是日經過見到好似幾好所以想試下,就買左杯蜂蜜白桃烏龍茶➕仙草$24,感覺會好好味,點知…首先店員態度極差,買完要個膠袋裝,因為現在疫情無辦法一路行一路飲,所以要袋走,店員木口木面話「膠袋要一蚊窩」,我即刻答無問題,立即比咗一蚊響檯面,店員無理我,轉身隔離落單,我講咗句,可以比咗個袋我先嗎?繼續無理我,然後落完單,就收咗一蚊先,都係未比袋我,我再講比咗個袋我先啦,先至響櫃桶拎出來,我真係想問句個袋好貴架?跟住講番杯飲品,無桃味,有淡淡葛茶味,飲唔出是否烏龍茶,但肯定無蜂蜜,杯嘢唔算貴,但係唔係好特別,加上店員態度奇差,真係可一不可再😮‍💨
跟住講番杯飲品,
蜂蜜白桃烏龍茶➕仙草