2013-09-17 114 瀏覽
做完treatment,真係好想食壽司,就去左錦丼食,佢馮9:30都有6折,就一個人衝左入去。呢度環境都唔錯,好日本feel,不過可能星期一夜晚,真係無咩人,其實我響附近都爭扎左好耐唔知食呢個定一壽司或者板前,見呢個裝修幾特別又有6折就試試。。。點知。。。我揀左個函館雙色丼,見有好多海膽咁,都要成舊水,其實仲有其他刺身飯,不過海膽實左太吸引我,就決定要佢。黎到既時候,咦!!我啲海膽三文魚呢!好似飯多過咩喎!!先唔講個飯好酸好黏,啲三文魚仲要又薄又有筋,個海膽都係麻麻貨色,大佬,話6折都收成舊水,呢碗飯真係一啲都唔值,我過對面食一壽司好過啦呢個價錢,個定食包蒸蛋,個蛋睇個樣好似好滑呀,一食落就知水多過咩,一啲蛋味都無!又無料!得幾條蟹柳絲!從來唔寫食評既我都忍唔住要鬧!只此一次!無下次呀!
2013-09-16
$100 (宵夜)