2023-09-06 44 瀏覽
今日約左朋友放工happy hour, 朋友介紹呢到通宵營業, 坐得舒服仲唔限時。咁傾計最好一到飲,一到食,呢到串燒種類多又好食, 性價比高。我地叫左幾百蚊,2個都食唔晒,因為$2x至3x都有一串。最欣賞佢地食物新鮮熱辣,特別好味。一口牛好香牛味又唔會太淋,羊架好香,芝麻雞翼都好食。仲叫左司華力腸,魷魚鬚,豬腩肉。酒的種類多, 價錢合理,happy hour 更加平,唔想飲酒,亦有mocktail,我地叫左cranberry sangria,好清爽解渴。另外叫左mix berry paradise,好似smoothies,好大舊cream.一到睇電視,又有Wifi,鏢機,桌球枱,仲有波睇 。真係一次過滿足食玩飲的串燒專門店。