2010-04-27 419 瀏覽
早幾日我就同左幾個fd去左呢間酒樓打邊爐,之前佢地講到呢間酒樓幾抵幾正咁,仲話生日果個人係唔洗錢食,叫我尼試下,咁我就試下啦,呢間酒樓真係幾正,入面d火鍋料好似食自助餐咁有得任你拎,唔似得平時出面好多酒樓咁又要入紙又要等,我就好buy呢d模式o既打邊爐喇,起碼係可以自己想食幾多就幾多,唔洗俾人控制住,除左有d生野拎之外,如果你餓o既話,出面仲有d熟野食食住先,d款都唔錯,真係多到食唔晒xd同埋係d成日周圍出去食打邊爐o既人心目中,佢地d肥牛得唔得就接近代表佢間野整體上o既野掂唔掂果然無令我失望,d肥牛咬落去唔會似有d舖咁成塊牛肉乾之餘,仲要口感唔錯,仲要佢地果d手打丸個口感都不錯,幾得,同埋炸腐皮都好正=]每當一出肥牛果時,d人就會衝晒出去,唔夠一分鐘就冇晒=3=不過好彩間野d料成日係咁不停加,俾人拎晒之後,隔一陣又再加,呢樣幾抵讚,同埋呢間酒樓有樣野幾特別,就係間唔中都有人叫mic派野食,佢派果類野食都幾特別,例如花雕蝦同埋口水雞,仲有好多好多樣,真係好有新意,最過癮就係一有人叫mic,好多人就會衝晒出去,個氣氛好正我地食下傾下,都攪到成十點幾先走,最正係佢地又唔會限你坐幾耐,呢下都
早幾日我就同左幾個fd去左呢間酒樓打邊爐,
之前佢地講到呢間酒樓幾抵幾正咁,仲話生日果個人係唔洗錢食,
叫我尼試下,咁我就試下啦,
呢間酒樓真係幾正,入面d火鍋料好似食自助餐咁有得任你拎,
唔似得平時出面好多酒樓咁又要入紙又要等,
我就好buy呢d模式o既打邊爐喇,
起碼係可以自己想食幾多就幾多,
唔洗俾人控制住,除左有d生野拎之外,
如果你餓o既話,出面仲有d熟野食食住先,
d款都唔錯,真係多到食唔晒xd
同埋係d成日周圍出去食打邊爐o既人心目中,
佢地d肥牛得唔得就接近代表佢間野整體上o既野掂唔掂
仲要佢地果d手打丸個口感都不錯,幾得,同埋炸腐皮都好正=]
每當一出肥牛果時,d人就會衝晒出去,唔夠一分鐘就冇晒=3=
同埋呢間酒樓有樣野幾特別,就係間唔中都有人叫mic派野食,
真係好有新意,最過癮就係一有人叫mic,
好多人就會衝晒出去,個氣氛好正
我地食下傾下,都攪到成十點幾先走,最正係佢地又唔會限你坐幾耐,呢下都抵晒!
建議佢地有個地方需要改善,就係o係侍應人手方面,因為唔算太足夠
最後埋單喇,跟住睇睇張單,佢話原來我地有五個,所以再平一個@@
跟住我心諗,幾抵wor,剩係收4個人錢,邊有咁著數咖…
我已經唔洗再諗喇,下次再拉埋第二班fd再去呢間酒樓再食先得=]
2010-04-26