2014-06-29 7444 瀏覽
今次都等左幾耐下嫁,因為個程序怪怪地,之後佢帶我地上左兩層,估唔到就係原來上面都算幾闊落,今日有幾個人,可以叫多D野食。首先就叫左個雲英雞,墨魚餅,窩貼鮮蝦小棠菜,好似叫左好多咁呀,不過都食得哂,首先係雲英雞,依個都算係招牌之一,雞肉好滑仲好有彈性,雖然唔算好肥既雞,所以皮下既脂肪都算唔多,其實我自己就鍾意多D,不過味道都好好,唔錯,個碟邊仲有雞腎,切成薄片,唔錯嫁味道都,之後就好食既就係蝦多士:,雖然咬落去好多油飛出黎,,但成個都也炸得好香好好食,比出面既仲要好,之後就係墨魚餅,唔算太多粉,墨魚夠爽口,都係好香不過依個唔算油, 最後就係窩貼鮮蝦小棠菜,個窩貼炸左裡面小棠菜好搞笑既口感,賣相都好靚, 炸得夠哂脆, 都好有蝦味。
今日有幾個人,可以叫多D野食。