#pb食在北角 #pb甜品系列 北角可愛香蕉仔 & 雞蛋仔🥚New Restaurant Alert🚨✨今次想介紹呢間超可愛雞蛋仔俾大家😍 佢係2月頭先開業 位於北角匯一田超市入面 不過我都兜咗成個圈先搵到🤪 店內裝修都好得意 以橙色、白色為主 仲有好多雞蛋 好岩影相🥰 所有雞蛋仔都係即叫即整 落完單之後要等15-20分鐘👍🏻.佢主打雞蛋仔、梳乎厘、香蕉燒 全部都有幾款餡料選擇😋 價錢$22-$88不等 都唔算太貴👍🏻另外佢仲有6款Milkshake 價錢$34 / $36😍🔹爆漿雞蛋仔 - 吉士🥚一盒好得意嘅雞蛋仔 有埋笑臉望落都開心🥰 佢嘅口感好鬆軟 蛋味幾重😋 中間嘅餡可以揀朱古力、芝士、吉士 我地揀左吉士 味道唔會好甜👍🏻🔹香蕉燒 - 朱古力🍌推介❤️ 比起雞蛋仔 我覺得呢款更加驚喜😍 用左裝香蕉嘅盒裝住佢 真係好搞笑🤪 蛋糕口感同樣好鬆軟 食到中間居然仲食到香蕉蓉😋 餡可以揀朱古力、芝士、吉士 感覺朱古力同香蕉最夾 又唔會好漏👍🏻.整體✨ 呢間新開嘅雞蛋仔店真係好可愛🥰 佢位於北角匯一田超市入面 位置都有少少難搵🤪 主打嘅爆漿雞蛋仔、香蕉燒、梳乎厘都好吸引 而且價錢唔會太貴👍🏻
#pb食在北角 #pb甜品系列
北角可愛香蕉仔 & 雞蛋仔🥚
New Restaurant Alert🚨✨

🔹爆漿雞蛋仔 - 吉士🥚

🔹香蕉燒 - 朱古力🍌

整體✨ 呢間新開嘅雞蛋仔店真係好可愛🥰 佢位於北角匯一田超市入面 位置都有少少難搵🤪 主打嘅爆漿雞蛋仔、香蕉燒、梳乎厘都好吸引 而且價錢唔會太貴👍🏻 大家去開北角都不妨試下😍

TAMAGOGO (北角)
北角渣華道123號北角匯二期B1樓一田超市內NP-B-104號舖