招聘中
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
今日星期六見到確診數字只得六宗,咁咪諗住叫foodpanda外賣嘅!叫咗龍門客棧食淮揚菜,點不知8分鐘之後通知餐廳沒有接order,幸好原來foodpanda自動取消了信用卡過數,不過要打上銀行check先知。然後用咗uber eat又叫返譚仔雲南米線食,除咗好食之外,因為佢有勾魂的味道,如果只係好食係唔會掛住的!土匪雞翼係用焗爐焗嘅,低脂好多,麻辣嘅湯冇紅油亦都低脂好多,食咗冇罪惡感!不過因為飲品外賣包裝太差,阿爸話剩返一啖嘅熱菜蜜好好飲,我覺得剩返半杯嘅凍檸茶少甜都好好飲,每位消費$75!最衰套餐唔可以唔叫嘢飲!我已經打咗電話上客戶服務部投訴,已經超過六個月了!居然完全沒有改善!充耳不聞!哼!例如禾輋商場間漁樂係用台式奶茶包裝機包裝飲品的,唔插支筒落去係唔會有漏洞,我搭的士返屋企定左幾轉都唔會打瀉!聽電話嗰個客戶服務員態度冷冰,連多謝我一聲也慳返!

聽電話嗰個客戶服務員態度冷冰,連多謝我一聲也慳返!
竹笙腩肉小辣麻辣湯米線
清湯豬肉魚腐米線